Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

Pártelnökök felemás szereplése a mandátumért

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A négy parlamenti párt elnöke közül hárman egyéni indulóként is megméretik magukat a választásokon. A Fidesz vezetője nem indult egyéniben. A három pártelnök közül Hiller István áll a legjobban, vezeti választókörzetét. Dávid Ibolya és Kuncze Gábor egyaránt a harmadik helyen áll.
Kuncze Gábor harmadik

A Pest megye 12-es számú egyéni választókerületben a szavazatok 58,66 százalékának feldolgozottsága alapján Varjú László, az MSZP jelöltje vezet a választáson. A politikus az eddig összeszámlált voksok 37,46, százalékát kapta. A második helyen jelen pillanatban az Fidesz-KDNP jelöltje Hoffmann Pál áll. Ebben a körzetben indult az SZDSZ elnöke is: Kuncze Gábor jelenleg a voksok 19,76 százalékával a harmadik helyen áll.

Hiller István vezet

A főváros 29-es számú egyéni választókerületében, a XX. kerületben a szavazatok 40,35 százalékának feldolgozottsága alapján Hiller István, az MSZP elnöke vezet a választáson. A politikus az eddig összeszámlált voksok 53,68 százalékát kapta. A második helyen jelen pillanatban a Fidesz-KDNP jelöltje Földesi Gyula áll.

Dávid Ibolya harmadik helyen

A Tolna megye 5-ös számú egyéni választókerületben a szavazatok 89,83 százalékának feldolgozottsága alapján Hirt Ferenc, a Fidesz-KDNP jelöltje vezet a választáson. A politikus az eddig összeszámlált voksok 46,72 százalékát kapta. A második helyen jelen pillanatban az MSZP jelöltje, Frankné Kovács Szilvia áll. Ebben a körzetben indult az MDF elnöke is Dávid Ibolya jelenleg a voksok 12,53 százalékával a harmadik helyen áll.