Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

\"Vérengzésre készülnek a tömegközlekedésben\"

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Vérengzésre készül a fővárosi vezetés Budapest tömegközlekedésében - mondta Wintermantel Zsolt, a fővárosi Fidesz-frakció szakpolitikusa a BKV tervezett menetrendi változtatásaival kapcsolatban. A politikus szerint az átalakítással egyetlen budapesti sem jár jól.

A szakképzési rendszer és az egészségügy után a közösségi közlekedési szolgáltatások szétverése következik a fővárosban - mondta az InfoRádiónak a fővárosi Fidesz-frakció szakpolitikusa.

Wintermantel Zsolt közölte: a kiszivárgott információk szerint több mint 10 százalékos lesz a teljesítménycsökkentés, ami főleg a külső kerületek lakóit érinti brutálisan

Az ellenzéki politikus szerint a városvezetés félrevezető állításokat tesz, például akkor, amikor azt mondja: a külső kerületekből az átalakítás után könnyebb lesz majd eljutni a belvárosba.

Ez szemenszedett hazugság - jelentette ki Wintermantel Zsolt, hozzátéve: az sem igaz, hogy csökken az átszállások száma.

A fővárosi Fidesz-frakció szakpolitikusa közölte: látszik, hogy a BKV-ban van pénz, csak felelőtlenül és rosszul akarják elkölteni.

Demszky Gábor főpolgármester és helyettese, Hagyó Miklós nem ezt, hanem építkezést, beruházást és szolgáltatásfejlesztést ígért a választási kampányban - hangsúlyozta Wintermantel Zsolt.

A Fidesznek egyetlen lehetősége van: minden jogi eszközzel és minden politikai módszerrel megakadályozni, hogy ezt a vérengzést a közösségi közlekedési szolgáltatásokban a Hagyó Miklós vezette ágazat végrehajtsa - mondta az ellenzéki politikus.

Hanganyag: Tenczer Gábor