Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

Nem a Boeing miatt szakadt le a metró álmennyezete

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nem a Boeing 737-es repülőgép miatt szakadt le az álmennyezet néhány darabja a népligeti metróállomáson szombaton. Az InfoRádiónak nyilatkozók szerint végeztek előzetes számításokat is, hogy elkerüljék az ilyen eseteket.

Cáfolta a BauTrans Kft vezetője, hogy Terrorelhárítási Központhoz szállított Boeing 737-es repülőgép miatt szakadt le az álmennyezet néhány darabja a Népliget metróállomáson szombaton. Papp Zoltán szerint a szállítást megelőzően több egyeztetést is folytattak, amelyen a BKV is részt vett.

A Budapesti Közlekedési Központ vezetője is cáfolta, hogy a repülőgép szállítása okozta a problémát. Vitézy Dávid szerint még tartanak a vizsgálatok, de ezt egyelőre semmi nem támasztja alá.

Eközben Bíró Endre, a Metróért Egyesület elnöke arról beszélt a ReggelInfonak, hogy nem a repülőgép elszállítása volt a fő gond. Szerinte ez csak az utolsó csepp lehetett a pohárban, mert már tíz évvel ezelőtt is leválásokat észleltek a födémen.

Az egyesület elnöke szerint a sínekhez és a metrókocsikhoz hasonlóan ezen a szakaszon az álmennyezetet is mielőbb fel kell újítani.

Wellness hétvégék belföldön

Kényeztető wellness csomagok, töltődjön és szépüljön itthon!

Valentin napi wellness ajánlatok

Kényeztesse párját Valentin napi meglepetéssel valamelyik wellness szállodában.