Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

Újabb határkerítés? - a nap hírei

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Magyarország kész a kerítés építésére a magyar-román határon, amennyiben a migrációs helyzet szükségessé teszi - közölte Bakondi György. Nem vizsgálta Magyarország államadós-besorolását a Moody's, hitelminősítő.

A magyar-azeri gazdasági együttműködés bővítéséről tárgyalt a nemzetgazdasági miniszter Bakuban. Varga Mihály hangsúlyozta: Magyarország érdekelt a gazdasági, kereskedelmi és energetikai együttműködés fejlesztésében Azerbajdzsánnal, és nagy reményeket fűz a gyógyszer- és egészségiparban zajló közös munka bővítéséhez. Orbán Viktor kormányfő kétnapos hivatalos látogatást tesz az azeri fővárosban több miniszterével. A külgazdasági és külügyminiszter szerint ez elmúlt időszak változásai miatt át kell alakítani a magyar-azeri gazdasági együttműködés struktúráját. Szijjártó Péter úgy nyilatkozott: Azerbajdzsán rendelkezik a legdinamikusabb gazdasággal a kaukázusi térségben.

Magyarország kész a kerítés építésére a magyar-román határon, amennyiben a migrációs helyzet szükségessé teszi - jelentette ki a miniszterelnök főtanácsadója. Bakondi György közölte: erre azt követően kerülhet sor, ha járőrök már nem tudják feltartóztatni a határon az illegális migránsok áradatát.

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi díszbe öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.

Wellness hétvégék belföldön

Kényeztető wellness csomagok, töltődjön és szépüljön itthon!