Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

Brutális kegyetlenséggel gyilkolták meg a pornószínészt

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A rendőrség feltételezése szerint megverték és megfojtották Felicia Tang Lee szingapúri származású modellt. A kegyetlen gyilkossággal az élettársát vádolják.

Felicia Tang Lee holttestét szeptember 11-én találták meg Los Angeles-i lakásában, ahol barátjával élt együtt. A 31 éves modell, aki olyan hollywoodi filmekben szerepelt, mint a Csúcsformában és a Halálos iramban, pornófilmekben is feltűnt.

Az amerikai hatóságok azt feltételezik, hogy a 31 éves nőt megkínozták. A gyilkossággal élettársát, Brian Lee Randone-t vádolják, aki a gyanú szerint megverte és megfojtotta a barátnőjét. A brutális gyilkosság indítéka egyelőre ismeretlen.

A gyanúsított szeptember 11-én hívta a segélyhívót azzal, hogy Lee nem lélegzik. A kiérkezett mentősök már nem tudták újraéleszteni a nőt. Randone-t, aki szerepelt az Amerika legnépszerűbb agglegénye című sorozatban, négy nappal az eset után vádolták meg a gyilkossággal és vették őrizetbe.

Az áldozat Szingapúrban született és 11 évesen költözött családjával Ausztráliába, ahol egy katolikus iskolában tanult. Két évvel később Los Angelesbe költöztek, majd 19 évesen kezdett el modellkedni és pornófilmekben szerepelni. Feltűnt a Playboy TV-ben is.

Élettársával áprilisban találkozott Las Vegasban, és Los Angeles egyik külvárosában, Monroviában éltek együtt.