Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

Beckhamnétől kér tanácsot Tiger Woods megcsalt neje

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Victoria Beckhamtől kér tanácsot Tiger Woods megcsalt neje, Elin Nordegren. A svéd nő barátai tanácsára keresi fel az egykori énekesnőt, hogy segítsen neki megmenteni házasságát.

"Elinnek tanácsot kellene kérnie egy olyan embertől, aki már átélte mindezt" - mondta Tiger Woods feleségének egy ismerőse. Victoria Beckham házassága öt évvel ezelőtt került válságba, miután azt állította a személyi asszisztense, Rebecca Loos, hogy viszonya volt David Beckhammel.

Az elmúlt hetekben Tiger Woodsról derült ki, hogy tucatnyi nővel lépett félre. A golfsztár pénteken bejelentette, hogy ideiglenesen visszavonul. Mint mondta, időre van szüksége ahhoz, hogy helyrehozza azokat a károkat, amelyeket a hűtlenségével okozott. Elismerte ugyanakkor, hogy esetleg már nem tudja jóvá tenni vétkeit, továbbá megfogadta, hogy megpróbál jobb apa, férj és ember lenni.

Felesége elköltözött közös otthonukból. Elin Nordegren akár 300 millió dollárt is kaphat a sportoló mesés vagyonából, ha ügy dönt, hogy beadja válókeresetet. Ebben az esetben a 29 éves ex-modell - aki két gyereket szült a golfozónak - a világ legdrágább válását kezdeményezheti: megelőzné a jelenlegi "listavezetőt", a váláskor 168 millió dollárral vigasztalódott Juanita Jordant, Michael Jordan kosárlabdázó volt feleségét.

Közben a botrány hatására újabb szponzor hátrált ki Tiger Woods mögül. Az Accenture PLC tanácsadó cég vasárnap közölte, hogy hat esztendő után megszakítja kapcsolatát a 33 éves játékossal, és már le is vette a fényképét a honlapjáról.

Woods ázsiója csökkent a Gillette borotvagyártónál is, amely szombat óta korlátozott szereplési lehetőséget ad neki a reklámokban. Az AT&T telekommunikációs vállalat is jelezte, hogy felülvizsgálja együttműködését az élsportolóval. A Nike, az EA Sports és Tag Heuer további támogatásáról biztosította a golfozót, akinek reklámbevételei évi 100 millió dollárra rúgnak.