Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

Justin Bieber otthagyta a koncertjét

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Justin Bieber mindössze egyetlen dal eléneklése után félbeszakította csütörtöki esti oslói koncertjét egy kiömlött ital miatt, alig 24 órával azután, hogy három spanyol lemezlovast is faképnél hagyott interjú közben.

A Twitter mikroblogportálra feltöltött videó azt követően mutatja az eseményeket, hogy a kanadai popénekes egy rajongója italt löttyintett a színpadra. A 21 éves előadó megpróbálta felitatni a folyadékot, ám a rajongók ezt megakadályozták, amitől az énekes begurult és leviharzott a színpadról.

"Az első sorban ülők egyáltalán nem figyelnek rám" - mondta Justin kifelé menet, miközben földhöz vágta a takarításra szánt rongyot. A megdöbbent rajongók sikítozással próbálták visszacsalogatni kedvencüket a színpadra, aki azonban hajthatatlannak bizonyult, és nyomatékosítva felháborodását még a pulcsiját is földhöz vágta.

A csütörtök esti incidenst követően Justin az Instagramon kért bocsánatot a viselkedéséért a hátsó sorokban ülőktől és mindazoktól, akik figyeltek rá, mondván, hogy kemény hét állt mögötte. Elismerte, hogy nem mindig kezeli jól a dolgokat, de azon van, hogy ezen változtasson. Hozzátette, hogy legközelebb jóvá teszi a történteket - ismertette a szöveget a The Daily Mail című brit lap internetes kiadása.

Alig 24 óra leforgása alatt ez volt az énekes második kisétálása. Korábban három spanyol DJ-t hagyott faképnél interjú közben, miután azok azt kérték tőle, hogy csináljon valami őrültséget, amivel megörvendeztethetik több száz millió követőjüket. "Több száz millió, mi? Õrület. Akkor csináljuk" - mondta Justin, majd kisétált a stúdióból.

Bieber rendkívül népszerű Norvégiában, ahol egyes iskolák még a vizsgákat is átütemezik, hogy a diákok ott lehessenek a koncertjein.