Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

Dr. Dre a sztárja az Apple első tévésorozatának

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A televíziózás felé kacsingató Apple Dr. Dre pályafutásáról készíti első tévésorozatát, amelyet előfizetős zenei szolgáltatásán keresztül akar forgalmazni.

A The Wall Street Journal értesülése szerint az informatikai óriás Vital Signs című hatrészes szériája a tervek szerint csak az Apple Musicon át lesz elérhető. A szolgáltatásra havi 10 dollárért lehet előfizetni.

A sorozat sztárja az ismert zenész és producer dr. Dre lesz. A hip-hop producer egy ideje az Apple egyik vezetői posztját is betölti: a vállalat ugyanis 2014-ben felvásárolta két érdekeltségét, a Beats Electronics és a Beats Music céget, melyeknek társalapítója volt.

A Vital Signs Dr. Dre életét és pályafutását dolgozza fel, bemutatja, hogyan tört ki a szegény Los Angeles-i külvárosból Comptonból, és vált belőle a szórakoztatóipar egyik fontos személyisége. Az idei Oscar-szezon egyik díjesélyese a Straight Outta Compton éppen azt a korszakot ábrázolja, amikor a nyolcvanas évek közepén az N. W. A. nevű hip-hop banda, amelynek Dr. Dr is a tagja volt, nagy változásokat indított el a zenei világban.

Az Apple hosszú ideje foglalkozik a gondolattal, hogy olyan online televíziós szolgáltatást indítson, amely versenyképes lehet a kábel- és műholdas csatornák között.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.