Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

Durva káosz az AC/DC koncert után - videó

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Megjelentek a neten az első videók a hétfő esti budapesti AC/DC koncertről. Szombaton Milánóban lépett fel a legendás együttes, az olaszok már rengeteg felvételt nyomtak a világhálóra. A februári norvégiai koncert után súlyos botrány volt, mert a rendezők nem szervezték meg a közlekedést, és a hatalmas dugó miatt durva verekedések voltak.

A rajongók ájult beszámolókat írnak a hétfői budapesti AC/DC koncertről, és felbukkantak az első videók is. Itt sok fotó is látható.Az első kritika szerint az együttes Budapesten is vérprofin tette a dolgát, és még mindig nagyon élvezhető a zenéjük. Az 1974 óta létező "zenekar nem azért tökös, mert tökösen viselkedik (pedig igen: feszült és laza), hanem azért, mert még mindig mindenkit oktat, aki csak olyan szeretne lenni, mint ők. Nagyon régen ráéreztek a lényegre, pedig - vagy pont azért, mert - valószínűleg nem is sokat gondolkoztak a dolgon. A riffjeik erősek, a tempók feszesek, ami a slágerektől függetlenül hat az érzékszervekre még mindig" - olvasható a Quart.hu-n.

Budapesten emlékezetes volt "a rövidnadrágos gityós", Angus Young vetkőzőműsora is, bár már nem a csupasz fenekét mutogatja, hanem csak azt, hogy AC/DC-s alsógatya van rajta. A Hell's Bells alatt belógattak egy óriási harangot, Brian Johnson énekes pedig ráakaszkodott és megkongatta.

Néhány nappal ezelőtt Milánóban koncertezett a zenekar, az eseményről már rengeteg videó forog a neten.

{{video:http://youtube.com/v/sLX3h62-9nQ}}