Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

A Blog.hu gasztromagazinja a tévébe megy

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Februártól önálló műsorral jelentkezik az RTL Klubon a Blog.hu gasztromagazinja. Nagyon laza, fiatalos, nagyon főzhető ételeket bemutató videóblog a Street Kitchen, ez keltette fel a tv figyelmét - mondta az InfoRádió kérdésére Havas Dóra gasztroblogger.

A Blog.hu gasztromagazinja kinőtte az internetet, februártól önálló műsorral jelentkezik az RTL Klubon a Street Kitchen. A korábban külön-külön gasztrobloggerkedő Havas Dóra, Fördős Zé, és a Street Kitchen csapat többi tagja két éve együtt süt, főz, kóstol a Blog.hu-n.

Videóikat 3 milliónál is többen látták az Indavideón. A Street Kitchen, Dóra és Zé műsorvezetésével február 7-től 12 részes sorozattal jelentkezik az RTL klubon, a 30 perces epizódok szombatonként 13h-tól lesznek láthatók.

A műsorban Dóra és Zé kedvenc receptjeiket mutatják be, a webvideóikban megszokottnál nagyobb terjedelemben. Természetesen a csapat - kiegészülve a többi állandó szereplővel - folytatja online magazinját is, a streetkitchen.hu-n továbbra is jelentkeznek izgalmas receptekkel és tömik magukat az utcán.

Fördős Zé elmondta: két évvel ezelőtt a haveroktól kölcsönkért kézikamerával, azzal a szándékkal vettünk fel főzős videókat az öcsémmel, hogy bekerüljünk a tv-be. Ma kicsit viccesnek tűnő energiabefektetéssel dolgoztunk akkor, a 24 órás forgatás 8-9 perces videót eredményezett, de gyorsan kiderült, hogy mégis érdemes volt foglalkozni vele, mert egyből az Index címlapjára került az első videónk. Úgy tűnhet, hogy onnan egyenes út vezetett idáig, hogy saját főzőműsorunk legyen az RTL Klubon, de valójában ehhez kellett a Blog.hu nyitottsága, nagyon sok munka és egy kis szerencse is. A legelejétől fogva építjük azt a vállalkozást, ami mára napi szintű munkát ad nekünk és most ott tartunk, hogy én gasztronómiai műsorvezető vagyok az RTL egyik legnagyobb nézettségű műsorában, a Konyhafőnökben, és tényleg végre megvalósul az amit szerettünk volna, elindul a saját főzőműsorunk is.