Okosrádió

Meghallgatom Élő adás

Változás a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. élén

Okosrádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Közép-Európai Média (CEMP) Csoporthoz tartozó Net Média Zrt. vezérigazgatójának, Sándorfi Balázsnak, és vezérigazgató helyettesének, Láng Róbertnek a munkaviszonya szerdán közös megegyezéssel megszűnik. A Net Média Zrt. kiadója a Portfolio.hu és a Pénzcentrum.hu online gazdasági portáloknak és a ReSource ingatlan magazinnak. A távozó vezetők feladatait október 1-től vezérigazgatóként Bán Zoltán veszi át, aki eddig a Portfolio.hu társ-főszerkesztőjeként és az ingatlan kiadványok vezetőjeként dolgozott.

Sándorfi Balázs 1999-ben csatlakozott a Portfolio.hu-hoz, 2007-től a társaság vezérigazgatójaként tevékenykedett. Láng Róbert szintén 1999-ben csatlakozott a Portfolio.hu-hoz, s 2007-től a piacvezető lakossági árfolyamszolgáltató, a Portfolio Teletrader Kft. ügyvezetője, és a Net Média Zrt. vezérigazgató-helyettese - olvasható az InfoRádió száz százalékos tulajdonjogát is birtokló CEMP közleményében.

A két vezető munkaviszonya a Cemp-pel a Net Média Zrt. akvizícióját követően, 2005-ben kötött megállapodás alapján, az opciós jogok lehívásával egyidejűleg szűnik meg.

A Net Média Zrt. október 1-től kinevezett vezérigazgatója, Bán Zoltán 2000-től tőzsdei újságíróként dolgozott a Portfolio.hu-nál, 2005-től a tőkepiaci részleg vezetője, 2007-től ő vezette a Net Média Zrt. által akvirált Resource ingatlan szakfolyóiratot, és a társaság ingatlan divízióját, 2007-től a Portfolio.hu társ-főszerkesztője.

Bán Zoltán aktív részese volt a Portfolio elmúlt 10 évben elért tartalmi és üzleti sikereinek, kinevezésével a Net Média Zrt. kiadványai változatlan tartalmi és üzleti szemléletben fognak tovább működni. A Net Média Zrt. vezérigazgatójaként fő céljának tekinti a Portfolio.hu és társkiadványai gazdasági médiában elért piacvezető pozíciójának megerősítését.