eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Jó üzlet a nagy hidegben a téli árleszállítás

A már jó ideje tartó, szokatlanul kemény hideg Németországban igencsak jól jött a kereskedőknek. Noha jó pár éve megszüntették a téli és nyári kiárusítást, az üzletek ezúttal is akciós áron kínálják a szezonárukat.

A január közepe óta tartó kemény hideg a vásárlókat meleg holmik beszerzésére ösztönzi Németországban is. Mindez egybeesik a téli árleszállítással, amikor a ruházati cikkeket akár a 70 százalékos árengedménnyel kínálják.

Így szinte magától értetődik, hogy a vevők szinte tülekedtek a minőségi árukért. A német kereskedők szövetségének elnöke ugyan óvatos derűlátással nyilatkozott az üzleti forgalom növekedéséről, és, mint mondta, az akcióban részt vevő közel félmillió cég az árleszállítás ellenére, elégedett lehet a bevétellel.

A téli sporteszközök iránt is nagy a kereslet, és üzlettulajdonosok most abban reménykednek, hogy az árleszállítás vége nem jelenti a tél távozását is, hanem marad a zimankó, így töretlen marad a kereslet a meleg holmik iránt.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×