eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Labdarúgó NB I - Székesfehérváron nyert a Diósgyőr

A Diósgyőr kétgólos győzelmet aratott Székesfehérváron az újonc Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Puskás Akadémia-Diósgyőri VTK 0-2 (0-0)

Székesfehérvár, 300 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Futács (58.), Bacsa (88.)
piros lap: Wague (29.), Tamás (88.)
sárga lap: Tamás (25., 88.), Farkas N. (87.), illetve Abdouraman (71.)

Puskás Akadémia:
Hajdúch - Tamás, Wague, Szekeres A., Farkas N. - Gallardo, Tóth B., Czvitkovics (Margitics, 70.), Polonkai (Molnár T., 79.), Lencse - Tischler (Zsolnai, 77.)

Diósgyőri VTK:
Rados - Vági, Vadász, Kádár, Husic - Tisza (Bacsa, 72.), Abdouraman, Kostic (Gosztonyi, 56.), Elek Á. (Augusto, 33.), Barczi - Futács

Kiegyenlített, de alacsony színvonalú első félidőt láthatott közönség. A játék képén az sem változtatott, hogy Wague brutális szabálytalansága miatt - a szenvedő félt, Elek Ákost le is kellett cserélni - a hazaiak létszámhátrányba kerültek.

A folytatásban izgalmasabb lett a meccs, mindkét oldalon akadtak lehetőségek, melyek közül a külföldről hazatért Futács használt ki egyet, megszerezve pályafutása első NB I-es meccsén az első gólját a magyar élvonalban. A felcsúti együttes tíz emberrel is elszántan küzdött az egyenlítésért, azonban helyzeteit nem tudta értékesíteni, és a hajrában egy újabb kiállítás, illetve bekapott gól megpecsételte a sorsát.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×