eur:
387.17
usd:
356.38
bux:
68727.23
2024. május 17. péntek Paszkál

Férfi vízilabda Eurokupa-selejtező - Harmadik mérkőzését is megnyerte a Szeged

A Szeged harmadik fellépésén harmadszor győzött a férfi vízilabda Eurokupa budapesti selejtezőcsoportjában: a csongrádiak pénteken a német Esslingent verték 12 góllal a Népligetben.

Eredmény:
Szeged-Diapolo - Esslingen (német) 23-11 (5-1, 6-2, 3-4, 9-4)

A magyar együttes legjobbjaként Manhercz Krisztián hat gólt lőtt.

később:
FTC-PQS-Waterpolo - Primorac Kotor (montenegrói) 18.40
Acquachiara (olasz)-Strasbourg (francia) 20.20

A második számú európai kupa magyarországi selejtezőjében öt napon át zajlik a vetélkedés hét csapat, köztük két magyar részvételével. A csoportból az első négy jut tovább. Jelenleg a Szeged vezet az első három mérkőzésen szerzett kilenc pontjával és a Ferencváros a második héttel, ugyancsak három összecsapás után.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: az erőszak a mindennapok részévé vált

Orbán Viktor: az erőszak a mindennapok részévé vált

A pártelnök-miniszterelnök terjedelmes interjút adott péntek reggel a Kossuth rádióban. Elmondta, az élet és halál között lévő Robert Ficóért "imádkozunk". Szerinte rosszkor esett ki a munkából Szlovákia miniszterelnöke, az EP-választás és az amerikai elnökválasztás dönthet ugyanis "háború vagy béke ügyében".

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
A Kongresszus szembement Bidennel: nem vonnák meg Izraeltől a hadi szállítmányokat

A Kongresszus szembement Bidennel: nem vonnák meg Izraeltől a hadi szállítmányokat

Az Egyesült Államok képviselőháza csütörtökön elfogadott egy törvényjavaslatot, amely arra kötelezné Joe Biden amerikai elnököt, hogy zavartalanul szállítsa a fegyvereket Izraelnek. A főleg republikánusok és néhány demokrata által átvitt tervezet szembemegy Biden döntésével, miszerint elhalasztott egyes Jeruzsálembe tartó légibomba-szállítmányokat. Eközben a Fehér Ház egymilliárd dolláros izraeli katonai csomagról döntött nemrég, a két állam közötti szövetséget aláhúzandó.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×