eur:
393.85
usd:
368.51
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Donald Trump nem zárja ki, hogy tanácsot kérjen Clintontól

Donald Trump, a megválasztott amerikai elnök nem zárja ki, hogy tanácsokat kérjen Bill Clinton volt elnöktől.

Trump erről a CBS televíziónak adott interjújában beszélt. Az interjú egészét vasárnap sugározza a CBS, a híres 60 perc című esti magazinjában, ám részleteket már nyilvánosságra hoztak belőle.

Trump elmondta, hogy a választás éjjelén Bill Clinton felhívta őt telefonon, és gratulált neki az eredményhez.

"Nem is lehetett volna szeretetreméltóbb, nagyon kedves volt, arról beszélt hogy hihetetlen volt a választási küzdelem, az egyik leghihetetlenebb, amelyet valaha látott. Nagyon-nagyon kedves volt" - idézte fel kedd éjjeli beszélgetését vetélytársa férjével, Bill Clintonnal. Majd nagy elismeréssel szólt Bill Clintonról és az egész Clinton-családról. Az újságírónő kérdésére, hogy vajon kikéri-e majd Bill Clinton tanácsait is, Trump azt felelte: "meggondolom, természetesen". Nem takarékoskodott Hillary Clinton dicséretével sem. Elmondta, hogy vetélytársa is felhívta, amit szerinte nyilván nem könnyű szívvel tett meg.

"Megértem őt, nekem még inkább nehezemre esett volna egy ilyen telefon. De elbűvölő volt, azt mondta: gratulálok, Donald, jó munkát!" - mesélte Trump a CBS munkatársnőjének. Fontosnak tartotta még azt is elmesélni, hogy amikor Hillary Clintonnal beszélt, megköszönte neki a küzdelmet.

"Nagyszerű ellenfél volt, igazán erős és nagyon intelligens" - hangsúlyozta Donald Trump ellenlábasról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×