eur:
390.11
usd:
365.12
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Európa legveszélyesebb támadói Manchesterben

Európa legveszélyesebb támadói Manchesterben

A Manchester City együttese a francia bajnokság éllovasát, az AS Monacót fogadja a Bajnokok Ligája egyik kedd esti nyolcaddöntőjében. Pep Guardiola, a csapat menedzsere nem nyugodt...

Kedd este a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Bayer Leverkusen az Atlético Madridot, míg a Manchester City a francia listavezető AS Monacót fogadja.

A City eredményei javultak az elmúlt hetekben. A katalán edző irányításával remek hazai mérleggel kezdte az idényt (öt győztes mérkőzéssel), ám október közepétől, szűk két hónapon keresztül, csak egyetlen mérkőzését nyerte meg – igaz, azt a Barcelona ellen. Azóta ellenben minden szép ismét: öt mérkőzésből csak a Tottenham ellen (2-2) nem sikerült nyerni.

Most ellenben hasonlóan nehéz mérkőzésre van kilátás. Az öt európai topbajnokság legsikeresebb támadósorával felálló,

28 mérkőzésen 76 gólt szerző

Monaco látogat Manchesterbe. A francia bajnokság listavezetője eddig mind a hat kétmeccses párharcát megnyerte az angol klubok ellen.

Guardiola még gondolkodik, hogy Claudio Bravo és Willy Caballero, a két dél-amerikai kapus közül melyiket védesse, biztosan nem térhet még vissza Vincent Kompany, s természetesen nem játszhat a nemrégiben lábközépcsonttörést szenvedő brazil támadó, Gabriel Jesus sem.

Egyik csapat sem remekelt a hétvégén, a City csak döntetlent ért el az FA-kupában a Huddersfield Town ellen, a Monaco egy pontot szerzett Korzikán, a Bastia ellen.

A City elsősorban

az Angliába visszatérő Radamel Falcaótól tart,

a kolumbiai csatár mostanság sokkal jobban és eredményesebben játszik, mint korábban a Chelsea tagjaként. Ha már a londoni „kékeknél” tartunk: ők és a Manchester United is szívesen leigazolná a nyáron a hercegség csapatának középpályását, a francia Tiemoué Bakayokót. A mostani párharc jó alkalom klubnak és játékosnak egyaránt az ár felsrófolására.

Címlapról ajánljuk
Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani
Íme a részletek

Az új otthonfelújítási programban az építőanyagok árait is össze lehet hasonlítani

Egy árfigyelő rendszer is része lesz az új otthonfelújítási programnak. A Gazdasági Versenyhivatal által már jelenleg is működtetett árfigyelőhöz hasonló megoldással az építőanyagok áráról tájékozódhatnak majd azok, akik korszerűsíteni szeretnék ingatlanjukat. Így kiválaszthatják az olcsóbb termékeket kínáló kereskedőket - nyilatkozta az InfoRádiónak Balogh Lászlót, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×