eur:
393.63
usd:
364.79
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Lady Gaga lép Beyoncé helyére

Lady Gaga amerikai popsztár ugrik be a várandós Beyoncé helyett a híres kaliforniai zenei fesztiválon, a Coachellán.

A fesztivál szervezői kedden hozták nyilvánosságra az új programot. Beyoncé terhességére hivatkozva a múlt héten mondta le áprilisi fellépéseit a zenei eseményen.

A Coachellát két egymást követő hétvégén rendezik, a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválja a zene, a művészetek, a divat és a bulizás évente mintegy 200 ezer rajongóját vonzza a kaliforniai sivatagba. A program a két hétvégén ugyanaz.

A többszörös Grammy-díjas Beyoncé a szombatok egyik legfontosabb fellépője lett volna, péntekenként a brit Radiohead, vasárnaponként Kenrick Lamar lesz a fő előadóművész.

Orvosa tanácsára azonban lemondta koncertjeit az ikreket váró Beyoncé, aminek hatására csökkenni kezdett a fesztiváljegyek értékesítése a viszonteladóknál. Az április 15-i és 22-i Coachella-fellépés Beyoncé egyedüli koncertjei lettek volna idén. Lady Gaga ezzel szemben augusztus elsejétől észak-amerikai és európai turnéra indul.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×