eur:
395.03
usd:
365.46
bux:
65440.33
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Szeptember óta először kikapott otthon a Mezőkövesd

A Vasas 2-0-ra győzött a Mezőkövesd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 22. fordulójában.

A hazaiak legutóbb szeptemberben kaptak ki otthon, míg a korábbi listavezető fővárosi csapat utóbbi nyolc bajnokiját tekintve másodszor nyert.

OTP Bank Liga, 22. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC-Vasas 0-2 (0-1)

-----------------------------------

Mezőkövesd, 1900 néző, v.: Erdős

gólszerzők: Ristevski (20.), Berecz (50.)

sárga lap: Tóth B. (37.), illetve Hangya (48.), James (86.)

Mezőkövesd Zsóry FC:

--------------------

Dombó - Pauljevic (Orosz, 77.), Farkas, Damcevski, Dinjar - Tóth B., Szeles - Strestík, Diallo (Kink, 67.), Molnár G. - Veselinovic

Vasas:

------

Nagy G. - Burmeister, Vaskó, Ristevski - Szivacski, Korcsmár, Berecz, Hangya (James, 73.) - Ádám, Saglik (Debreceni, 72.), Remili (Gaál, 60.)

A viszonylag eseménytelen első húsz perc után váratlanul vezetést szerzett a Vasas: egy szabadrúgást követően kavarodás alakult ki a kövesdi kapu előtt, s Ristevski négy méterről a hálóba lőtt. A folytatásban többet birtokolta a labdát a fővárosi csapat, s bár mindkét kapu előtt kialakult egy-két helyzet, a szünetig több gól már nem esett.

A fordulást követően egy szép támadás végén növelte előnyét a vendégcsapat, s ez mintha felébresztette volna a hazaiakat. Támadni kezdtek, s a következő percekben több kapufát is rúgtak, de szépíteniük nem sikerült. A folytatásban is több helyzetet dolgoztak ki a házigazdák, de ezekkel nem tudtak élni, a Vasas pedig összességében megérdemelten nyert.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×