eur:
389.41
usd:
363.76
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Tragikusan fiatalon halt meg az NB I-es kézilabdázó

35 éves korában elhunyt Mahler Brigitta, a Kiskunhalas és a Békéscsaba korábbi NB I-es kézilabdázója.

Egy nagyszerű kézilabda-játékos, edző, édesanya távozott az élők sorából - így búcsúzott a korábbi tehetséges kézilabdázótól a Gyulai Hírlap.

Mahler Brigitta 1982. december 11-én született Gyulán, ahol már fiatal korában megismerkedhetett szenvedélyével, a kézilabdázással. A sportoló már 17 évesen az NB I-es Békéscsaba kézilabdázója volt, ahonnan a Gyulai SE csapatához került, hogy aztán egy rövid kitérőt tegyen a szintén első osztályú Kiskunhalasra.

A gyulai csapattal 2007-ben és 2008-ban is második helyen végzett az NB I B-ben. Két éve a Gyulasport Nkft. utánpótlásedzője lett, az U8-as és az U9-es csapatokat edzette.

A fiatal sportoló szervezete nem bírt a gyilkos kórral, és május 2-án feladta a küzdelmet.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×