eur:
386.03
usd:
355.39
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Szerbia vár Hangáékra

A lett kosárlabda-válogatott csütörtökön 89-79-re legyőzte a társházigazda török csapatot a férfi Európa-bajnokság csoportkörének zárófordulójában, így eldőlt, hogy a magyarok Szerbiával találkoznak az isztambuli nyolcaddöntőben.

Ivkovics Sztojan együttese két győzelemmel és három vereséggel a C csoport negyedik helyén végzett, vasárnapi ellenfele pedig megnyerte a D jelű hatos küzdelmeit. A szerbek kikaptak ugyan három ponttal az oroszoktól (72-75), de legyőzték a letteket (92-82), a törököket (80-74), a briteket (82-68) és a belgákat (74-54).

A nyolcaddöntő párosítása:

szombat:

Szlovénia-Ukrajna

Németország-Franciaország

Finnország-Olaszország

Litvánia-Görögország

vasárnap:

Szerbia-Magyarország

Spanyolország-Törökország

Horvátország-Oroszország

Lettország-Montenegró

Címlapról ajánljuk
Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak
Verőcei tragédia

Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak

A kishajót egy 190 lóerős motor hajtotta, ebből és a "nagy csattanásból" arra lehet következtetni, hogy erős volt a tempó - no meg a motorcsónak sérülései is ezt támaszthatják majd alá a Mahosz szóvivője szerint. A szállodahajó kapitánya segítség elmulasztása miatt őrizetben van.

Megrendítő vallomások a színészlegendától – könyv Benedek Miklósról

A Nemzet Színésze zárkózott ember hírében állt, idősebb korára azonban feloldódott, és megannyi sikeres szerep után a legnagyobb kihívással birkózott meg: saját magáról mesélt életrajzi könyvében, melynek megjelenését nem érhette meg, ugyanis január 9-én elhunyt. A könyv megírásában egy régi jó barát, Vajda Katalin volt a segítségére, akinek köszönhetően egy mellbe vágóan őszinte vallomást olvashatunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Zelenszkij szerint nem mennek NATO-katonák Ukrajnába, 62 drónnal támadtak reggel orosz területekre - Háborús híreink hétfőn

Zelenszkij szerint nem mennek NATO-katonák Ukrajnába, 62 drónnal támadtak reggel orosz területekre - Háborús híreink hétfőn

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a Reutersnek adott interjúban kifejtette, hogy Ukrajna nyugati szövetségesei túlságosan késlekednek a katonai támogatásról szóló döntések meghozatalával. Eközben az ország keleti részén, különösen Donbász irányában, fokozódnak a harcok és új orosz offenzíva indult Harkiv városa felé. Oroszország arról számolt be, hogy Ukrajna vasárnap 62 drónnal indított nagyszabású támadást orosz területek ellen, ami egy dél-oroszországi olajfinomító működésének leállását eredményezte, és amerikai, francia valamint ukrán rakéták is célba értek az orosz ellenőrzés alatti területeken. A finomító egy magánvállalat, amely évente mintegy 4 millió tonna kőolajat dolgoz fel. Legfontosabb háborús híreinket hétfőn az alábbiakban foglaljuk össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×