eur:
393.09
usd:
367.17
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György
Lake Louise, 2014. december 5.Miklós Edit az alpesi sí Világkupa Lake Louise-i versenye női lesiklásának harmadik edzése után 2014. december 4-én. (MTI/EPA/Mike Sturk)
Nyitókép: Mike Sturk

Miklós Edit visszavonult

Bejelentette visszavonulását Miklós Edit olimpiai hetedik helyezett alpesi síelő.

Miklós Edit csütörtökön bejelentette visszavonulását, illetve jelezte, vasárnap versenybe száll a Magyar Sí Szövetség elnöki posztjáért.

"Rengeteget segítettem abban, hogy Magyarország felkerüljön a sísport térképére. Csodálatos hét esztendő volt magyar színekben versenyezni, mindig a profizmus felé haladtunk. A mostani vezetőség, Bajai András elnök és Vámos Attila ügyvezető viszont amatőr" - jelentette ki sajtótájékoztatóján a lesiklásban olimpiai hetedik alpesi síző.

Hozzátette: "Semmi jóra nem vezet, amit ők csinálnak. Nem tudunk profin együttműködni, elsősorban ezért döntöttem a visszavonulás mellett"

Vasárnap 15 órától a Danubius Hotel Arénában tartják a szervezet rendkívüli közgyűlését, melynek egyik napirendi pontja a tisztségviselők visszahívása, majd megválasztása.

Korábbi sérülése véget vetett Miklós Edit idei olimpiai álmainak, amit nem csak fizikailag kell feldolgoznia.

"Nem könnyű, szívesebben lennék én is Koreában, sajnos a sors így hozta, és most itt vagyok Budapesten - nyilatkozta Miklós Edit február közepén. - Megpróbálom feldolgozni, úgy érzem, hogy elég jól haladok. Persze, szomorú vagyok, hogy nem lehetek ott, de elfogadtam, és megy tovább az élet."

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×