eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Kiskorú nevelt lányától lett gyermeke egy zalai férfinak

Szexuális visszaélés miatt emeltek vádat egy zalai férfi ellen, akinek 13 éves nevelt lányától született gyermeke - közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője.

Pirger Csaba tájékoztatása szerint a most 37 éves férfi 2010 óta egy Nagykanizsa környéki faluban élettársi kapcsolatban élt egy nővel, akitől gyermeke is született. A közös gyereket együtt nevelték élettársa korábbi kapcsolatából származó gyermekeivel, köztük a 2002-ben született kislánnyal.

A férfi 2015-ben Angliában kapott munkát, és az indulása előtti utolsó éjszaka közösült a 13 éves lánnyal. A lány 2016 márciusában egészséges gyermeket szült, az igazságügyi orvos szakértő és a DNS-vizsgálat megállapítása szerint a nevelőapjától.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Az orosz eliten belüli harcokról is szól Putyin mostani minisztercseréje

Oroszországban, ha egy közszereplő ellen büntetőeljárás indul vagy elítélnek, két dolog szokott igaz lenni: az adott személy ellenzi Vlagyimir Putyin uralmát vagy az ukrajnai „különleges katonai műveletet”, illetve nem számít magas rangú tisztviselőnek. Az állítólag kenőpénzt elfogadó Timur Ivanov védelmi miniszterhelyettes áprilisi letartóztatása baljóslatúan nem a fenti szabályt követte. Rávilágít továbbá az oroszországi befolyásos csoportok közötti feszültségek elmélyülésére, miközben a zsarnok részéről nem látszanak a koherens vezetés jelei.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×