eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
A győztes Hosszú Katinka a 200 méteres vegyesúszás döntőjében az úszó világkupa-sorozat budapesti versenyén a Duna Arénában 2018. október 6-án.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Hosszú Katinkának új udvarlója van

Lapértesülés szerint az úszónő végleg lezárta a múltat: túllépett a tönkrement házasságán, sőt, állítólag Dudás Dániellel is csak futó kalandja volt. Az úszónő nincs egyedül, egy civil férfi a párja.

Élete egyik legnehezebb időszakán van túl Hosszú Katinka. Megromlott a házassága, de sikerült talpra állnia, bár úgy tudni, Shane Tusuppal azóta sem beszél. Az úszónő egyik barátja a Hot! magazinnak elárulta, Dudás Dániellel sincs már viszonya, rájöttek ugyanis, hogy nem egymást keresik, ettől függetlenül jó barátok maradtak. A lap informátora szerint Katinka egyáltalán nem szomorkodik: egy civil férfi az úszónő új párja - írja a Blikk.

„Egyelőre nem akarja túl közel engedni magához az udvarlót; ez érthető is, nem szeretne ismét csalódni. Ráadásul még tart a válóper is” – mondta a Hot!-nak a barát, hozzátéve: az úszónő újra boldognak tűnik, megállás nélkül a kedveséről beszél. Még nem költözik össze új párjával, testvérével, Ádámmal él együtt egy budai ingatlanban, és úgy tűnik, nagy az egyetértés közöttük. A szüleik nagyon jónak tartják, hogy a két testvér támogatja egymást a sportban és a magánéletben is. Ádám a kosárlabda szerelmese, de nővérét az úszóedzésekre is gyakran elkíséri.

„Megnyugtató, hogy a gyerekeim mindenben támogatják egymást, mindig számíthatnak a másik segítségére. Egy házban élnek, rendkívül szoros a kapcsolatuk. Biztonságban tudhatom őket” – mondta a lapnak Hosszú István, Katinka édesapja.

A család nagyon összetartó, együtt készülődnek az ünnepekre is.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Így függ össze az e-autó piac átalakulása és az ESG térnyerése

Így függ össze az e-autó piac átalakulása és az ESG térnyerése

Hívjuk bárhogy is, a fenntarthatósági, ESG tényezők mára elválaszthatatlan részeivé váltak a vállalati stratégiáknak. Ezen belül is fontos az e-autók térnyerése, ám e téren újabb paradigmaváltás következett be: a kínai e-autók immár a magyar piacon is tarolnak. De vajon az ázsiai cégek is ugyanolyan környezettudatosak ESG téren, mint nyugati versenytársaik? Miért szó szerint lényeges az ESG Lényegességi Jelentése, és mit jelent mindez egy környezettudatos cégvezető számára?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×