eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
A címvédő Babos Tímea (j) és partnere, a francia Kristina Mladenovic (b) a Barbora Krejcikova, Katerina Siniakova alkotta cseh kettős ellen játszott mérkőzésen a hétmillió dollár (2 milliárd forint) összdíjazású szingapúri női tenisz-világbajnokság páros versenyének döntőjében 2018. október 28-án. Babosék 6-4, 7-5-re győztek.
Nyitókép: MTI/EPA/Wallace Woon

Taróczy Balázs: Babos Tímea párosban és vegyespárosban is Australian Opent nyerhet

A második fordulóig jutott az első számú magyar férfi teniszező, Fucsovics Márton az évnyitó Grand Slamen, ami wimbledoni bajnokunk szerint rendben van. Taróczy Balázs a magyarok szereplését értékelte az Australian Openen.

Egy ilyen nehézségű viadalon, mint az Australian Open vagy bármely más Grand Slam, minden mérkőzésnek, minden fordulónak óriási jelentősége van. Még azt sem lehet mondani, hogy valakinek jó vagy rossz sorsolása van, mert mindenkinek nehéz, a világ összes jó játékosa játszik, mindenki ki van éhezve a nagy sikerre; úgyhogy az, hogy Fucsovics Márton kikapott a második fordulóban, teljesen elfogadható eredmény, annak ellenére is, hogy tavaly sikerült három fordulót mennie - értékelte a magyar teniszező teljesítményét az InfoRádiónak Taróczy Balázs wimbledoni bajnok.

"Már az első forduló is nagyon nehéz volt Albert Ramos ellen, a másodikban pedig egy nagyon-nagyon jó, fiatal horvát teniszező, Coric ellen játszott, és mondhatom, hogy papírforma-vereséget szenvedett,

bravúr lett volna, ha nyerni tud Marci"

- értékelt.

Babos Tímea viszont régi-új párospartnerével, a francia Kristina Mlacenoviccsal az oldalán sikeresen túljutott a női párosok első körén. Taróczy szerint ezzel megerősítették azt önmagukban is, hogy ők a verseny egyik esélyesei, nagyon könnyedén (6:3, 6:0) is sikerült nyerniük. "Kötelező győzelem volt" - szögezte le az egykori teniszező, aki szerint Babos Tímea Ausztráliában akár párosban, akár vegyespárosban Fucsoviccsal bajnok lehet.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Borzasztó szerencséje volt  - beszélt a túlélőről a verőcei polgármester a hajótragédia után

"Borzasztó szerencséje volt" - beszélt a túlélőről a verőcei polgármester a hajótragédia után

Fejsérülést, kulcscsontsérülést, sebeket, zúzódásokat szenvedett az a férfi, akinek sikerült kiúsznia a szombat éjjeli verőcei hajókatasztrófa után. A polgármester szerint hatalmas szerencséje is volt.

A német gazdaság vagy a válogatott pörög majd jobban az Eb-n?

A 2006-os labdarúgó-világbajnokságra tündérmeseként emlékeznek vissza Németországban, a válogatott bronzérme mellett a gazdasági hatások miatt is. Sokan hasonlóban reménykednek idén nyáron is, ám sok mindentől függ, hogy a tündérmese megismétlődik-e.

Marilyn Monroe-tól Billie Eilishig – Dívák és Ikonok a Magyar Zene Házában

Magyarország nemzetközi kulturális pozícióját mutatja, hogy a londoni Viktória és Albert Múzeum először Budapestre utaztatja nagy sikerű Dívák és Ikonok című kiállítását, amelyet a Magyar Zene Háza magyar művészek történeteivel, tárgyaival egészített ki – mondta Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár a tárlatot megnyitó beszédében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Kína megfenyegette a nyugati országokat: jön a megtorlás

Kína megfenyegette a nyugati országokat: jön a megtorlás

Kína jelezte, hogy az USA és az EU által bevezetett kereskedelmi korlátozások megtorlásaként dömpingellenes vizsgálatot indít az európai és amerikai vegyianyag-behozat területén. A kereskedelmi minisztérium vasárnap bejelentette, hogy vizsgálja a fogyasztói elektronikai és autóiparban széles körben használt hőre lágyuló polioximetilén-kopolimer behozatalát az EU-ból, az Egyesült Államokból, Japánból és Tajvanról.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×