eur:
385.97
usd:
355.22
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Nyitókép: Pixabay

Jól indul, azután elromlik az idő

Szombat estétől néhol már viharossá erősödhet a szél.

Délelőtt a Dunántúlon és a főváros környezetében sok lesz a felhő, és kisebb csapadék is kialakulhat, délebbre viszont napos idő várható - írja szombati előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A déli órákban országszerte csökken a felhőzet, késő délutántól viszont északnyugat felől átmenetileg ismét beborul az ég, ekkor főként az északi, északkeleti megyékben lehetnek záporok. A délnyugati, nyugati szél mindenhol élénk, északon erős lesz, Borsodban, Szabolcsban és az Északi-középhegységben késő délután viharos lökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között várható, északon lesz a hűvösebb.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak
Verőcei tragédia

Szakértő: észbontó tempóval csapódhatott a szállodahajóba a motorcsónak

A kishajót egy 190 lóerős motor hajtotta, ebből és a "nagy csattanásból" arra lehet következtetni, hogy erős volt a tempó - no meg a motorcsónak sérülései is ezt támaszthatják majd alá a Mahosz szóvivője szerint. A szállodahajó kapitánya segítség elmulasztása miatt őrizetben van.

Megrendítő vallomások a színészlegendától – könyv Benedek Miklósról

A Nemzet Színésze zárkózott ember hírében állt, idősebb korára azonban feloldódott, és megannyi sikeres szerep után a legnagyobb kihívással birkózott meg: saját magáról mesélt életrajzi könyvében, melynek megjelenését nem érhette meg, ugyanis január 9-én elhunyt. A könyv megírásában egy régi jó barát, Vajda Katalin volt a segítségére, akinek köszönhetően egy mellbe vágóan őszinte vallomást olvashatunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×