eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Fiatal lányok loptak el egy menetrend szerinti buszt Sándorfalván

A csuklós busszal Szegedre is eljutotta, végül Sándorfalván kapták el őket a rendőrök.

Fiatal lányok loptak el egy menetrend szerinti autóbuszt a sándorfalvai buszvégállomásról két héttel ezelőtt egy hétvégi éjszaka. A delmagyar.hu információi szerint hárman voltak, egyikük a buszállomás épületében volt takarítónő. A tizen- és huszonéves fiatalok egy közeli szórakozóhelyen buliztak, és amikor hazafelé tartottak, akkor jutott eszükbe, hogy ellopják a buszt.

Nem volt nehéz dolguk, mert az éjszakára magára hagyott járműben volt az indítókulcs. A csuklós busszal Homokpuszta felé indultak, ahol letértek az aszfaltról, és rátértek a tanyavilágba vezető útra, aminek csak az eleje betonozott, nagyjából két kilométeren. Azután egy dűlőúton mentek tovább, ahonnan visszaértek Sándorfalvára. Szegedre is bementek, ahol egészen a Mars térig jutottak.

A többórás buszozás Sándorfalván ért véget, ahová a szegedi kitérő után hazatértek a lányok. Ott már a rendőrök várták őket. A rendőrség jármű önkényes elvétele miatt indított eljárást két fiatal nő ellen, aki heccből vitte el a buszt. Tudták, hogyan kell kinyitni és beindítani. Miközben a járművel közlekedtek, nekimentek egy közlekedési táblának, és akkor a busz oldala is megsérült.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×