eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Lionel Messi, az FC Barcelona játékosa ünnepli a Manchester United elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a barcelonai Camp Nou stadionban 2019. április 16-án.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Alejandro Garcia

Messit egyetlen dolog motiválja

Nagy visszhangot váltott ki a nemzetközi sajtóban Lionel Messi a barcelonai Sportnak adott nyilatkozata, amelyben arról beszélt egyebek mellett, hogy nem biztos abban, hogy a Barcelona mindent megtett Neymar visszaszerzéséért.

„Őszintén megmondom, örültem volna, ha Neymar visszatér a Barcelonához, S nem tudom, hogy a Barcelona valóban mindent megtett-e ennek érdekében. Ugyanakkor az is világos, hogy a PSG-vel nem könnyű” – mondta a sérülése miatt a hét végén a Valencia ellen biztosan kimaradó csatár, aki jelezte, csak akkor tér vissza, ha 100 százalékos állapotban lesz, így

elképzelhetőnek tartotta, hogy a Bajnokok Ligája nyitányán sem lesz ott a Borussia Dortmund ellen.

„Ami a futballtudást illeti, Neymar a világ egyik legjobbja. Érkezése a klubnak is jól jött volna, például a támogatók tekintetében. Mindazonáltal nem vagyok csalódott amiatt, hogy nem jött létre az üzlet. Így is látványos játékra képes, erős keretünk van, amely képes bármit megnyerni” – tette hozzá. Finoman azt is jelezte, hogy a klub nem tett meg mindent a brazil csatár megszerzésért, bár mint mondta, nincs minden információ birtokában.

Azt viszont tagadta, hogy beleszólna a keret vagy a csapat összeállításába. "Már hozzászoktam, hogy ezt mondják, de erről nyilvánvalóan nincs szó,

nem irányítom a dolgokat a klubnál, én csak egy játékos vagyok a sok közül"

- mondta Messi.

A Neymar-üggyel kapcsolatos friss hír, hogy a Paris Saint-Germain állítólag a következő, januári átigazolási időszakban szeretne túladni a brazilon. Csak a leglényegesebbet nem közölte a klub a nyilvánossággal: mennyiért.

Messi beszélt arról is, hogy miután a napokban megjelent, hogy bármelyik idény végén ingyen eligazolhat a szerződése alapján, azt mondta, Barcelona az otthona, nem akar távozni. Igaz, hozzátette: „Nekem a pénz vagy a szerződés nem jelent semmit. A legfontosabb dolog, ami engem motivál, hogy nyerő csapat tagja legyek."

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×