eur:
385.46
usd:
354.79
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Az angol Wayne Rooney a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjének Anglia - Izland mérkőzésén a nizzai Allianz Riviera Stadionban 2016. június 27-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Gólpasszal tért vissza Angliába Wayne Rooney

Új csapata 2-1-re győzni is tudott a másodosztályú csapatok csütörtöki összecsapásán.

Wayne Rooney gólpasszal tért vissza Angliába, új csapata, a Derby County pedig 2-1-re legyőzte a Barnsleyt a labdarúgó másodosztály 26. fordulójának csütörtöki játéknapján.

A 120-szoros angol válogatott támadójátékos kapu elé ívelt szabadrúgásából Jack Marriott szerezte meg a vezetést a hazaiaknak a 45. percben. Rooney csapatkapitányként végigjátszotta a találkozót.

Rooney 2002 augusztusában, 16 évesen mutatkozott be a Premier League-ben az Everton színeiben, majd 2004-ben a Manchester Unitedhez igazolt, amellyel ötször nyert bajnokságot, egyszer pedig Bajnokok Ligáját. Az MU-t 2017-ben hagyta el, majd az Evertonnál töltött év után az észak-amerikai profiligába, a DC United együttesébe szerződött.

A 34 éves csatár leigazolását és januári visszatérését augusztusban jelentette be a Derby County, szerződése másfél évre szól. Csapata a 17. helyen áll a Championship 24-es mezőnyében.

Címlapról ajánljuk
Ajatollah: “szerencsétlen baleset” az iráni elnök halála - vannak, akik örülnek most
Tudósítónktól

Ajatollah: “szerencsétlen baleset” az iráni elnök halála - vannak, akik örülnek most

Hétfő délelőttre az iráni vezetés megerősítette, hogy valóban életét vesztette egy helikopter-katasztrófában az ország elnöke és miniszterelnöke. Bár azonnal találgatások indultak meg az idegenkezűségről, Irán legfőbb vallási vezetője „szerencsétlen balesetnek” nevezte a történteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Reagált az izraeli miniszter arra, hogy elfogatóparancsot adhatnak ki Benjamin Netanjahu ellen

Reagált az izraeli miniszter arra, hogy elfogatóparancsot adhatnak ki Benjamin Netanjahu ellen

Erkölcsi vakság egy sorba állítani az izraeli vezetőket és a Hamász palesztin terrorszervezet vezetőit - írta Beni Ganz izraeli miniszter, a hadikabinet tagja hétfőn X (volt Twitter) fiókjában, válaszul annak lehetőségére, hogy a hágai székhelyű Nemzetközi Büntetőbíróság elfogatóparancsot adhat ki Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök, Joáv Galant izraeli védelmi miniszter, Jahja Szinvár, a Hamász gázai vezetője és Mohammed Deif, a Hamász katonai szárnyának főparancsnoka ellen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×