eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Elfogtak egy férfit a mórahalmi emberöléssel kapcsolatban

Egy kigyulladt családi házban holttestre bukkantak a tűzoltók - gyilkosság történt.

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki összefüggésbe hozható a szombat hajnalban Mórahalmon történt emberöléssel - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül hetven négyzetméter alapterületű családi ház és a mintegy huszonöt négyzetméteres melléképülete szombaton Mórahalmon, a Cinke dűlőben. A tűzeset oltási munkálatai után a katasztrófavédelem munkatársai egy holttestet találtak a helyszínen. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi halálát gyilkosság okozta - közölte Deák Sándor.

Az eset kapcsán akkor merült fel a szándékosság gyanúja, mikor észlelték, hogy a főépület és a több méterrel távolabbi melléképület egyszerre égett.

A szomszédok beszámolója alapján a házban csak apa és fia éltek, az apa rendszeresen volt részeg és agresszív. A fiú a helyi középiskola végzős diákja volt - derült ki az RTL Klub Híradó riportjából.

A rendőrség emberölés bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen eljárást indított. A rendőrök órákon belül elfogtak egy férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×