eur:
395.1
usd:
366.11
bux:
65120.83
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Varga Zsolt az FTC férfi vízilabdacsapatának edzője átveszi az év edzőjének járó díjat (b), Mocsai Lajostól, a Testnevelési Egyetem rektorától az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2020. január 16-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Továbbra is éhes a sikerekre a Fradi

A megoldáskeresést tartja a legfontosabbnak az év edzőjének megválasztott Varga Zsolt, az FTC férfi vízilabdacsapatának trénere.

A Ferencváros férfi vízilabdacsapata vehette át az év legjobb hagyományos csapatának járó díjat, az együttes szakvezetője, Varga Zsolt pedig az év edzője lett az M4 Sport - Az év sportolója gálán.

„Nagyon sokat jelent, hiszen Magyarországon nagy megtiszteltetés az év edzőjének és az év csapatának lenni. Nagyon örülök a pillanatnak. Annak örülök a leginkább, hogy a csapatom eredményeit, a munkáját méltatták és sikerült megnyernünk ezt a díjat. Ez is visszajelzése annak, hogy

megéri az a munka, amit beleteszünk”

- mondta a tréner az InfoRádiónak.

A díj átvételekor Varga Zsolt edzői hitvallását is megfogalmazta a színpadon:

"nem érdekel, mitől nem működik, csak az érdekel, mitől működik".

Erről a hozzáállásról azt mondta, szinte állandóan alkalmazza, és bármilyen felmerülő problémánál arra próbálja rávenni magát és a környezetét, hogy azt keresse, mitől fog működni.

„A megoldáskeresés a legfontosabb. Ha van egy érzelmi törés, azt orvosolni kell, de utána a megoldáskeresésen van a hangsúly” - fejtette ki, hozzátéve, ez a hitvallás az utóbbi egy évben vált kicsiszolt mondattá.

Budapest, 2020. január 16.
A Ferencváros férfi vízilabdacsapatának tagjai, miután átvették az év csapatának járó díjat az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2020. január 16-án.
MTI/Illyés Tibor
A Ferencváros férfi vízilabdacsapatának tagjai, miután átvették az év csapatának járó díjat az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban MTI/Illyés Tibor

Varga Zsolt szerint csapata továbbra is éhes a sikerekre, hiába nyert meg az előző idényben mindent, ahol elindult. A Bajnokok Ligája nyolcas döntője és a magyar bajnokság az idei szezon két nagy kihívása, ezekben szeretnének újra az élen végezni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×