eur:
392.81
usd:
367.91
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Wilfred Ndidi, a Leicester City (b) és Jack Grealish, az Aston Villa játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2020. március 9-i mérkőzésén a leicesteri King Power Stadionban.
Nyitókép: MTI/AP/Rui Vieira

Újabb topligás játékosok fertőződtek meg

A Leicester City három futballistája vonult karanténba, míg Olaszországban újabb játékosnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést.

A Leicester City keretének három tagja került karanténba, miután a betegség tünetei jelentkeztek nálunk. A három meg nem nevezett focistát elkülönítették a többiektől - erősítette meg Brendan Rodgers edző.

Az angol bajnokság harmadik helyezettje a Watforddal játszana szombaton. A Leicester játszana, de elképzelhető, hogy elhalasztják a találkozót.

Felvetődött a brit sajtóban, hogy a Premier League meccsei is zárt kapusak lesznek, de erről még nincs hivatalos döntés.

A The Athletic információja szerint a Chelsea is lemondta a csütörtöki edzést, mert egy kerethez közeli személynél koronavírusos tünetek jelentkeztek.

Közben a juventusos Daniele Rugani után egy másik Olaszországban szereplő játékosnál is mutatták ki a fertőzést: pozitív lett a Sampdoriában szereplő Manolo Gabbiadini tesztje.

"Enyhe láza van, de jól érzi magát" - közölte a klub, amely életbe léptette az elkülönítésre vonatkozó szabályokat is.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×