eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Megmutatta millió dolláros testét - képekkel

A Millió dolláros bébi sztárja, Hilary Swank Olaszországban nyaral barátjával, John Campisivel. A színésznő ugyan már szeretne gyereket, újabb filmre írt alá szerződést.

Az aprócska lila bikiniben

még jobban látszik, mennyire sovány Hilary Swank. A színésznő igyekszik távol tartani barátját a nyilvánosságtól.

"Nagyszerű partnerem van, aki nem akar a nyilvánosság előtt szerepelni, és én ezt a kívánságáét tiszteletben tartom" - közölte a színésznő, aki tavaly óta jár együtt John Campisivel. Tavaly májusban jelentette be, hogy nyolc évi házasság után elválik férjétől, Chad Lowe-tól.

Akkor tagadta, hogy kevésbé sikeres színész férje nem tudta megemészteni az ő hírnevét, és ez vezetett a házasság megromlásához. "Férfiak és nők milliói esnek szerelembe, házasodnak, azután elválnak" - nyilatkozta.

A 32 éves színésznő beszélt arról is, hogy vágyik már saját családra. "Mindenképpen szeretnék majd gyereket. Már nagyon, nagyon fiatal korom óta vágyom családra. Szeretem a gyerekeket, és ha eljön az idő, bele is vágok a családalapításba."

Egyelőre azonban marad a munka: hamarosan kezdődik új filmjének a forgatása. Partnere a Jóbarátok egyik sztárja, Matthew Perry lesz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×