eur:
389.68
usd:
363.5
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay

Hideg levegő indult meg az ország felé

A Kárpát-medence időjárását pénteken egy rövidhullámú teknő alakítja, emiatt gomolyfelhők képződnek.

Hajnalban a Dunántúlon, péntek délelőtt már keleten is kiderül az ég, és a többórás napsütés mellett gomolyfelhők képződnek. Csapadék nem valószínű. Az északnyugatira forduló szelet kísérik élénk, néhol erős széllökések.

A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 21 és 26 fok között valószínű.

Szombaton nyugat felől fokozatosan megvastagszik a felhőzet, az ország nagy részén közepesen, vagy erősen felhős lesz az ég. Az északkeleti országrészben lehet kevesebb a felhő, arrafelé valamivel több napsütés várható. Néhol zápor, esetleg zivatar is előfordulhat. A változó irányú szél nagyrészt mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 11 fok között alakul, de északkeleten ennél pár fokkal hűvösebb is lehet a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 25 fok között alakul, az alacsonyabb maximumokra északkeleten lehet számítani.

A hidegfront vasárnap érkezik meg, így a jövő hét elején fogjuk érezni a lehűlést - hangzik el a meteorológiai szolgálat videójában.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×