eur:
386.73
usd:
355.4
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Kis Gábor, a Szolnok (elöl) és Marko Macan, a Jug Dubrovnik játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája (Final Six) döntőjében játszott Szolnoki VSK - Jug Dubrovnik mérkőzésen a budapesti Duna Arénában 2017. május 27-én. A Szolnoki Dózsa-Közgép csapata nyerte a férfi vízilabda Bajnokok Ligáját.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nem akárki érkezik a magyar vízilabda-bajnokságba

Hatszoros Európa-bajnok, mellesleg világbajnok és olimpiai aranyérmes is, természetesen szerb.

Szolnokon folytatja a pályafutását a Pro Reccót elhagyó szerb vízilabdázó szupersztár, Filip Filipovics.

A Nemzeti Sport a total-waterpolo.com szakportálra hivatkozva azt írja, hogy az olimpiai és világbajnok, hatszoros Európa-bajnok játékos is megerősítette, közel a megállapodás és az átigazolás is.

Filip Filipovics a Marseille és a Barcelona ajánlatát félretéve mond igent a Szolnoknak.

Először 16 évesen lett Európa-bajnok még Szerbia-Montenegróval, ötkarikás aranya pedig 2006-os. Klubszínekben háromszoros szerb és tízszeres olasz bajnok. A Pro Reccóval kétszeres Bajnokok Ligája-győztes (2010, 2012). Filipovicsot kétszer (2011, 2014) választotta a FINA az év vízilabdázójának.

Címlapról ajánljuk

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vox
Patrióta harcosokról beszélt üzenetében Orbán Viktor

Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében, amelyet a jobboldali spanyol Vox párt EuropaViva24 elnevezésű politikai nagygyűlésén vetítettek le Madridban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 19:54
×
×
×
×