eur:
395.42
usd:
366.61
bux:
65577.92
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: police.hu

Verés és rablás egy budapesti villamoson - új szakaszba lép az ügy

Az újpesti nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki pár tízezer forintért megtámadott egy idős asszonyt. A feltételezett elkövető a rendőrségi felhívás hatására adta fel magát.

A nyomozás adatai szerint 2018. december 16-án kora délután Budapesten, a Lehel tér irányába közlekedő villamoson az akkor 37 éves budapesti B. Vilmos megtámadott egy idős asszonyt. A férfi többször megütötte áldozatát, akinek a nyakláncát akarta először megszerezni, de miután az idős nő a földre esett, az elkövető elvette a táskáját és elmenekült. A sértett a bántalmazás során olyan súlyos sérülést szenvedett, amely közvetett életveszélyes sérülésnek minősül.

A rendőrök a kamerafelvételek elemzését követően azonosították B. Vilmost és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A kiadott körözés és a rendőrségi felhívás hatására a férfi 2018. december 29-én feladta magát a rendőrségen. Az újpesti nyomozók a férfit őrizetbe vették és rablás bűntett, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.​

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×