eur:
387.14
usd:
356.17
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa gólt kap Robert Lewandowskitól, a Bayern München játékosától a labdarúgó Német Kupa döntőjében játszott mérkőzésen Berlinben 2019. május 25-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Gulácsi Péter: esélyünk sem volt

Az RB Leipzig kapusa elismerte felelősségét a PSG elleni BL-elődöntőben kapott második gólért is.

A Bajnokok Ligája elődöntőjében a PSG 3–0-ra legyőzte az RB Leipziget. A mérkőzés után Gulácsi Péter, a magyar válogatott kapusa a Sky Sportsnak úgy nyilatkozott, már az első perctől tudták, hogy a PSG erősebb csapat az előző körben kivert Atlético Madridnál.

"Nem is volt olyan tökéletes napunk, mint a madridi együttes ellen, így esélyünk sem volt. Nem voltunk kellően agresszívak, sem bátrak. Ha nem tudod elérni a legjobb szintedet egy ilyen meccsen, akkor a saját dolgod nehezíted meg” – idézi Gulácsit a Nemzeti Sport.

A magyar válogatott kapusa elismerte a felelősségét a második gólért, mint mondta, megpróbálta megjátszani Sabitzert, de a passz túl erős volt. Mindig megpróbálják kihozni a saját térfelükről a labdát, de egy gól mindig benne van ebben, ha a kapustól jön egy rossz passz.

„Természetesen büszkék lehetünk, hiszen eljutottunk az elődöntőig, ugyanakkor csalódottak is vagyunk, mert nagyon be akartunk jutni a BL-fináléba. Talán egy-két nap, és már boldogabbak leszünk, hogy egyáltalán eddig meneteltünk” – tette hozzá Gulácsi Péter.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 19:54
×
×
×
×