eur:
395.31
usd:
372.42
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: nemzetiutdij.hu

Nemsokára fizetős lesz az új autópályaszakasz

Már használhatják az autósok az M4-es autópálya új szakaszát Berettyóújfalu és Nagykereki (országhatár) között, és egy darabig még nem is kell fizetniük érte.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. közölte: a közel 30 kilométeres szakaszt az e-matrica rendszerbe tartozó gépjárművek (személyautók, motorok, autóbuszok) 2021. január 1-ig díjmentesen használhatják.

A HU-GO használatarányos díjrendszerben közlekedőknek pedig várhatóan az útdíjrendelet legközelebbi módosításától kell majd díjat fizetniük a 214, illetőleg a 242 kilométerszelvények között. A Nagykereki-Bors II. autópálya-határátkelőhelynél – amely a magyarországi M4-es sztrádát köti össze a romániai A3-as autópályával – az úthasználati jogosultságok megváltására is van lehetőség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×