eur:
385.52
usd:
354.68
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia
Nyitókép: Pixabay.com

Kétszáznál is több embert ejtett pofára a gátlástalan nő

Valótlan internetes hirdetésekkel ejtett tévedésbe 221 embert egy nő az ügyészség szerint, ezért vádat emeltek ellene – tájékoztatott a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn.

A nehéz anyagi körülmények között élő, 29 éves feltételezett elkövető 2018 májusától tíz hónapon át kis értékű ruházati és háztartási termékeket kínált eladásra a neten, az árukkal azonban nem rendelkezett.

A vádlott legtöbbször a pár ezer forintos vételár előre utalását kérte az ország különböző részein lakó vevőktől, a megrendelt termékeket azonban nem küldte el nekik. A pénz beérkezése után a hirdetéseket és az eladói profilját törölte, így a sértettek már nem tudták elérni.

A nő e tevékenységével másfél millió forintra tett szert, a pénzt maga és családja megélhetésére költötte.

A Siófoki Járási Ügyészség csalás miatt felfüggesztett börtönbüntetést kiszabását indítványozta a büntetlen előéletű, a bűncselekmények elkövetését beismerő nőre – közölték.

Címlapról ajánljuk
Még operálják Robert Ficót – ennyit tudni a merényletről

Még operálják Robert Ficót – ennyit tudni a merényletről

Életveszélyes haslövése miatt műtik a szlovák miniszterelnököt Besztercebányán, egyelőre nincs hivatalos tájékoztatás az állapoitáról.

Boris Pistoriusnál betelt a pohár: saját kormányára támadt a miniszter

Elfogyott a türelme Boris Pistoriusnak a költségvetési megtakarításokkal kapcsolatos, immár maratoni vitában. Ráadásul ennek egy koalíciós reggelin adott hangot, amelyet az általa vezetett minisztériumban tartottak több társminisztérium képviselőinek részvételével. Értesülések szerint a reggeli kellős közepén a miniszter olyan kijelentésre ragadtatta magát, amit többen akár félre is értelmezhettek volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
Megemelte idei profitcélját a Telekom - Mi lesz az osztalékkal?

Megemelte idei profitcélját a Telekom - Mi lesz az osztalékkal?

Folytatódott a bevételek kétszámjegyű növekedése emelkedése a Magyar Telekomnál az első negyedévben, amit nagyrészt az inflációkövető díjkorrekció, és a mobil adatforgalom növekedése támogatott. A távközlési vállalatoknál kiemelten figyelt EBITDA eközben közel 50 százalékkal ugrott meg, köszönhetően a közműadó idei kivezetésének, és negyedéves rekordot döntött - derül ki a társaság gyorsjelentéséből. A menedzsment további jó hírrel is szolgált, megemelte a nettó eredményre vonatkozó idei célkitűzését, ami az osztalékkilátások szempontjából nem elhanyagolható tényező.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×