eur:
389.28
usd:
361.63
bux:
67932.93
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Kényes titkok szivárogtak ki a botrányhős popsztárról

Az idei biztosan nem a kedvenc éve Britney Spearsnek, de magánéleti és szakmai gondjai ellenére egyáltalán nem apadtak el jövedelemforrásai. A bíróságról kiszivárgott adatok szerint az énekesnő havonta átlagosan mintegy 738 ezer dollárra tesz szert.

Kevin Federline a múlt héten fordult ismét a bírósághoz, hogy volt felesége kiszámíthatatlan viselkedésére hivatkozva saját javára módosítassa a gyerekfelügyeleti arányokat, amelyeket a váláskor 50-50 százalékban határoztak meg.

A férfi ügyvédje több dokumentumot is benyújtott, amelyek egy része nyilvánosságra került. Így derült ki az is, hogy Britney havonta átlagosan 738 ezer dollár (mintegy 140 millió forint) jövedelemre tesz szert.

Az énekesnő számára azonban sokkal kínosabb az az információ, miszerint a területileg illetékes gyermekjóléti felügyelet eléjárást folytat ellene a fiai elhanyagolása miatt.

A vádak kiterjedtek: ezek szerint a kisfiúk táplálkozási és alvási szokásai sok kívánnivalót hagynak maguk után, anyjuk pedig állítólag fogfehérítőt használ, hogy kinézzenek valahogy a gyerekek fogai.

Kevin Federline azt akarja elérni, hogy a mostani 50-50 százalékos gyerekfelügyeleti arányokat 70-30-ra módosítsák a javára, a mostani bírósági eljárás költségeit pedig természetesen volt felesége állja.

A bíróság előtt valószínűleg tanúskodnia kell Britney több közeli ismerősének és munkatársának is.

Az énekesnő közben dolgozik a visszatérésén is, a leggyorsabban reagáló amerikai ráadióadók már játsszák Gimme More című számát.

Címlapról ajánljuk
Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Készül a német költségvetés, ami válságba lökheti a koalíciót

Május második napjáig adott határidőt a német pénzügyminiszter a minisztériumoknak a jövő évi költségvetés tervezetére vonatkozó kívánságaik előterjesztéséhez. A szabad demokrata Christian Lindner ugyanakkor már korábban utalt arra, hogy a fő "kívánságot" a szigorú megtakarítások jelentik. Ugyanakkor mindhárom koalíciós párt, a szociáldemokrata SPD, a Zöldek Pártja és a miniszter pártja, a liberális FDP is ragaszkodik ahhoz, hogy az általuk képviselt "vörös vonalakat" nem lehet átlépni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×