eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Hollywood hátrányos helyzetbe hozza a 40 fölötti nőket

Egy vagyont költött plasztikai műtétekre Demi Moore, hogy fiatalabbnak tűnjön, azonban Hollywoodban így sem osztanak neki szerepeket. A színésznő most kikelt a film fővárosában tapasztalt életkor miatt diszkrimináció ellen.

Felemelte a hangját az életkor miatt hátrányos megkülönböztetés miatt Demi Moore, akit egyre kevésbé foglalkoztatnak Hollywoodban.

A 44 éves színésznő néhány éve 225 ezer fontot (83 millió forintot) költött plasztika műtétekre, hogy fiatalabbnak tűnjön, hátha ismét felfigyelnek rá a rendezők.

Demi Moore implantátumokat ültetett a mellébe, kollagénnel töltötte fel az ajkait, valamint leszívatta a zsírt a csípőjéről, a combjáról és a hasáról. Ezt követően a lógó bőrt is fel kellett varratnia egy másik operáció során.

Demi Moore szakemberek és edzők tucatját fogadta fel, hogy jó formában tartsa magát.

A színésznő a "teljes generál" után először 2003-ban, a Charlie angyalai második részében mutatta meg magát a filmvásznon: egy falatnyi bikiniben pózolt.

A látvány azonban mégsem győzte meg Hollywood vezetőeit, ugyanis azóta mindössze két kisebb filmben szerepelt Demi Moore, valamint további két alkotás van készülőben, amelyben szerepet kap.

Ugyanezen idő alatt volt férje, az 52 éves Bruce Willis 13 filmben szerepelt, köztük olyan kasszasikerekben, mint a Die Hard negyedik része.

"Nincs sok jó szerep a 40 év feletti nőknek. A legtöbbnek nincs igazi lényegi pontja, ezenkívül valakinek az anyja vagy a felesége lehetsz" - mondta most felháborodottan egy magazinnak.

"A korom nagy kihívást jelentett az elmúlt években. Nem tudtak velem mit kezdeni Hollywoodban, hiszen nem 20, és nem is 30 éves vagyok" - tette hozzá.

Nem Demi Moore az első, aki felháborodott a hátrányos megkülönböztetésen. A 49 éves Sharon Stone egyszer azt nyilatkozta: "Az Oscar-átadón olyan volt, mintha azt mondanák: nézd csak, régészeti ásatást végeztünk, és találtunk egy 40 évest".

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×