eur:
393.3
usd:
367.44
bux:
67062.43
2024. április 26. péntek Ervin

Hangsúlyosabb lesz a népnemzeti értékrend a Fideszben

A Fideszen belül a népnemzeti értékek hatékonyabb képviseletére együttműködési megállapodást kötött a Kisgazda Polgári Szövetségpárt (KPSz), a Lungo Drom és a Nemzeti Fórum Egyesület.

Lezsák Sándor, a Nemzeti Fórum elnöke a megállapodás aláírása alkalmából tartott sajtótájékoztatón elmondta: az eddigi kooperáció erősebbé tételének egyik célja a népszavazásra való felkészülés, az országos szintű mozgósítás elősegítése.

Turi-Kovács Béla, a KPSz elnöke hozzátette, hogy az együttműködéssel a szövetségen belül azt a népnemzeti értékrendet kívánják hangsúlyosabbá tenni, amelyet a rendszerváltáskor az MDF hatékonyan képviselt, ám a kisgazdapárttal vívott belső csatározásai során vesztett el.

Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke arról beszélt, hogy szervezetüknek azért érdeke a vidék képviseletének erősítése, mert a cigányság 90 százaléka a fővároson kívül él, problémáik kezelésére helyi szinten könnyebben lehet megoldást találni.

Az aláírt együttműködés értelmében a három szervezet azt vállalja, hogy havonta elnöki, hetente pedig szervezői szinten egyeztetnek gyakorlati feladatokról.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×