eur:
395.46
usd:
372.12
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Volner János, a Jobbik vezérszónoka felszólal a 2019. évi központi költségvetés általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. június 27-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Volner János feljelentést tett a Városháza-ügyben

A főváros ingatlanvagyonát rohamosan élik fel Karácsony Gergelyék és a baloldali polgármesterek - mondta a politikus.

Hivatali vesztegetés miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Városháza-ügyben Volner János független országgyűlési képviselő, a nevét viselő párt elnöke.

A politikus a feljelentés benyújtása előtt tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: a napokban nyilvánosságra került felvételek felvetik annak gyanúját, hogy a fővárosi önkormányzat vezetői közül valaki vesztegetési pénzt fogadott el.

A Volner Párt vezetője a baloldal által működtetett "maffiaszerű hálózatról" beszélt. A politikus szerint "a főpolgármester most már egy krónikus hazudozóvá vált", Budapestre pedig visszatért a Demszky Gábor volt főpolgármester és helyettese, Hagyó Miklós nevével fémjelzett korszak, csak nagyobb összegek forognak kockán.

A főváros ingatlanvagyonát rohamosan élik fel Karácsony Gergelyék és a baloldali polgármesterek - tette hozzá Volner János, megjegyezve, hogy az előző vezetés által átadott 199 milliárdos tartalékból is alig maradt valami mára.

Kifogásolta azt is, hogy a főpolgármester nem a korrupció, hanem annak leleplezői ellen indított vizsgálatot, megjegyezve, "Karácsony Gergelyre mindig is ez az álságos magatartás volt jellemző".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×