eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Thumbs down icon on device screen
Nyitókép: SEAN GLADWELL/Getty Images

Búcsút inthetünk a Facebook egyik hasznos funkciójának

Négy évnyi működés után döntöttek a változtatásról.

A Facebook még 2017-ben mutatta be az álláskeresős funkcióját, hogy közelebb hozza egymáshoz a munkahelyeket és az állást kereső felhasználókat. A fejlesztést azóta is sokan használják, ám a jelek szerint erre már nem lesz sokáig lehetőség.

A Meta bejelentése szerint 2022. február 2-tól több változás is lesz majd ezen a téren a közösségi oldalon. Ebből az egyik legfontosabb, hogy az Egyesült Államokon és Kanadán kívül minden országban, így Magyarországon is megszűnik az álláslehetőségek a Facebookon nevű funkció, és a attól kezdve már tallózni sem lehet majd az álláshirdetések között – számolt be a hvg.hu.

További változás, hogy aki eddig Facebook-csoporton keresztül kínált/keresett állást, annak is készülnie kell majd némi változásra: a meglévő „állás” típusú Facebook-csoportokból „általános” csoportok lesznek, az „állás” csoporttípus pedig már nem lesz elérhető, így február 2-a után már nem lehet ilyen típusú csoportot létrehozni.

Címlapról ajánljuk
Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×