eur:
390.98
usd:
366.92
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Megint vasúti átjáróban történt baleset

Ezúttal Lőkösházánál ütközött vonat személyautóval.

Vonat és személygépkocsi ütközött össze Lőkösháza külterületén vasárnap délelőtt egy vasúti átjáróban, az autó vezetője súlyosan megsérült – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint, a baleset a Kétegyháza és Lőkösháza közötti vasúti pályán, az Eleki úti vasúti átjárónál történt 10 óra után néhány perccel.

A műszaki mentés és a helyszíni vizsgálat megkezdésekor a rendőrség lezárta a vasúti átjárót, majd nem sokkal 11 óra után félpályán megindulhatott a közúti forgalom.

A sérültet a mentők kórházba vitték – írták.

Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese közölte: a vonaton utazók közül senki nem sérült meg.

Újév napján Tapolca közelében, a 7345-ös számú út vasúti átjárójánál ütközött vonat személyautóval. A tragédiában négy fiatal, három fiú és egy lány meghalt, egy 17 éves nőt mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. Tapolcán vasárnap gyásznapot tartanak az elhunytakra emlékezve.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Kínai autógyártó érkezéséről suttognak,  újabb gyár épülhet Magyarországon

Kínai autógyártó érkezéséről suttognak, újabb gyár épülhet Magyarországon

Egyre több arra utaló jel mutatkozik, hogy egy újabb autógyártó vállalat érkezhet Magyarországra, egészen pontosan a kínai Great Wall Motorl, vagy GWM. Már egy évvel ezelőtt is arról jelentek meg értesülések, hogy a vállalat az európai terjeszkedéshez gyártóközpontot hozna létre, és a hetekben Szijjártó Péter kínai látogatása és a kínai elnök Magyarországra érkezése kapcsán is felerősödtek a találgatások. Bár a hivatalos kommunikációban semmi konkrétum nem jelent meg eddig a GWM magyarországi terjeszkedéséről, az egyre hangosabb pletykák miatt megnéztük, mégis milyen cégről van szó.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×