eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Az újonnan átadott Budapesti Kézilabda Aréna 2021. december 16-án. Az 50 ezer négyzetméter alapterületű, 20 022 ember befogadására képes multifunkcionális csarnok 27 hónap alatt épült fel.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Férfi kézilabda Eb – A szurkolók beléptetéséről közöltek fontos információkat

Csak karszalaggal léphetnek be a csarnokokba a jövő csütörtökön kezdődő magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság magyarországi helyszínein a szurkolók.

A szervezők tájékoztatása szerint a budapesti, szegedi és debreceni mérkőzéseken az érvényes belépőjegy vagy bérlet mellett - a koronavírus-járvány miatt - a 12. életévüket betöltött személyeknek be kell mutatniuk a védettségi igazolványukat vagy a 72 órán belüli negatív PCR-tesztjüket, valamint a védettséget igazoló dokumentumon szereplő személyazonosító okmányukat (személyi igazolvány, útlevél).

A 12 év alatti gyermekek a koronavírus elleni védettségét igazoló, 18. életévét betöltött személy felügyelete alatt vehetnek részt az eseményen.

Az orrot és a szájat elfedő maszk használata ugyancsak kötelező, csak az étkezés és italfogyasztás idejére lehet mellőzni.

Az arénába lépés előtt minden szurkoló karszalagot kap. A budapesti meccsekre érkezők ezt a budaörsi Tesco, a fóti Auchan, vagy pedig a Groupama Aréna parkolójában vehetik át. Debrecenben a Hódos Imre Sportcsarnok, Szegeden pedig a Tisza Center parkolójában lehet hozzájutni a karszalagokhoz.

Családi jegy esetén minden családtag megjelenése kötelező a helyszínen. A karszalagokat már a mérkőzés előtti napon érdemes felvenni a fennakadások elkerülése érdekében.

A szervezők figyelmeztetnek, hogy közönségparkoló egyik helyszínen sem áll rendelkezésre, ezért kérik, hogy a tömegközlekedési eszközöket részesítsék előnyben az arénák megközelítéséhez.

Helyszíni jegyvásárlásra is lesz lehetőség, a pénztárak nyitva tartanak, de a szervezők inkább az elővételes vásárlást javasolják a watchgamesseemore.hu/jegyek oldalon.

Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×