eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Sírva omlott össze a Grace klinika sztárja

A hétvégén férjhez megy Katherine Heigl, a Magyarországon is vetített Grace klinika színésznője. Rossz előjel ugyanakkor, hogy a színésznő a legutóbbi esküvőn, amin részt vett sírógörcsöt kapott. Most amiatt aggódik, hogy sikerül-e látványos jelent nélkül megúsznia saját ceremóniáját.

Egy nappal Karácsony előtt, december 23-án esküszik örök hűséget párjának Katherine Heigl. Az amerikai színésznő némi aggodalommal várja a nagy eseményt, ám nem azért, mintha bizonytalan lenne döntésének helyességében, sokkal inkább azért, mert nyáron kolléganője, Kate Walsh esküvőjén megállíthatatlan zokogásban tört ki.

"Annyira nem szoktam sírni, hogy még csak eszembe sem jutott, hogy esetleg elpityergem magam. Amikor elkezdtem sírni, semmi nem volt nálam, egy darab papírzsebkendő sem" - emlékezett vissza Katherine Heigl.

"Éppen a többi, zsebkendőjét szorongató ember néztem, és arra gondoltam, hogy minek ekkora feneket keríteni a dolognak, hiszen nem olyan drámai egy esküvő. Aztán amikor megszólalt a zene, hirtelene összeomlottam" - mondta a Grace klinika sztárja.

"Kate még meg sem jelent és én már bőgtem. Egy zsebkendőn kellett osztoznom Keyshia Chambersszel (a sorozat egyik szereplője - a szerk.), így próbáltam megállítani a könnyáradatot" - tette hozzá Katherine Heigl.

A színésznő szerint őt is meglepte a felismerés, hogy szentimentálisabb, mint gondolta, ráadásul imádja az esküvőket. Vasárnap kiderül, miként viseli a sajátját...

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Kiderült, hol jutnak hozzá a magyarok az egyik kedvenc befektetésükhöz

Kiderült, hol jutnak hozzá a magyarok az egyik kedvenc befektetésükhöz

Érdekes tanulmánnyal rukkolt elő a napokban az európai alapkezelőket tömörítő szervezet, az Efama. Ebből kiderül, hogy a magyarok leginkább a banki értékesítési hálózatokon keresztül veszik az egyik kedvenc befektetésüknek számító befektetési alapokat, de a banki hálózat túlsúlya Európa egészénél megfigyelhető. Érdekes, hogy míg Európában a különböző alapkezelők alapjainak hozzáférést kínáló, nyílt alapforgalmazó platformok egyelőre szerény piaci részesedést hasítanak ki maguknak, itthon ez a második legnépszerűbb értékesítési csatorna.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×