eur:
392.19
usd:
366.68
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Buda irányába lezárták a Nagykörutat - képgaléria

Buda irányába lezárták a közúti forgalom elől a budapesti Nagykörutat csütörtök hajnalban a József körút és a Baross utca sarjánál, egy vízvezeték meghibásodása miatt - mondta az InfoRádióban a Fővárosi Vízművek kommunikációs osztályvezető-helyettese.

A Fővárosi Vízművek kommunikációs osztályvezető-helyettese az InfoRádióban elmondta: várhatóan délre egy forgalmi sávot meg tudnak nyitni, a környéket azonban ezután is érdemes lesz elkerülni. A Petőfi híd felé vezető forgalmat a Bérkocsis utca és a Baross utca között zárták le.

Sándor Zsolt hozzátette: egy 800 milliméteres vízvezeték légszelepe hibásodott meg, amely a vízszolgáltatásban nem okoz fennakadást.

Az InfoRádió helyszínen tartózkodó tudósítója azt mondta: várhatóan csütörtök délelőtt felbontják az egyik forgalmi sávon az aszfaltot, ekkor tudják megállapítani, milyen további munkálatokra van szükség.

Reggel nyolc órakor már a Nyugati térnél is fennakadásokat okozott az útlezárás. Hatalmas volt a torlódás a Blaha Lujza térnél, valamint a Rákóczi úton az Erzsébet híd irányába. A Fővinform ügyeletese azt ajánlja: aki teheti, kerülje el Pest belvárosát, és válassza inkább a rakpartokat vagy a Hungária körutat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×