eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes beszédet mond a Fidesz tisztújító kongresszusán a BOK Sportcsarnokban, Budapesten 2019. szeptember 29-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Jelentős adósság jelent meg a Fidesz kasszájánál

A politikai tevékenységre, az eszközökre és a működésre elköltött forintok jelentősen meghaladták a tagdíjból és a központi költségvetésből, valamint egyéb adományokból származó forrásokat.

A Hivatalos Értesítőben figyelt fel rá a 444.hu, hogy a Fidesz 2021-ben jókora pénzügyi veszteséggel zárt.

Bevétele tavaly 2,1 milliárd forint volt (tagdíj, központi támogatás, frakciótámogatás, egyéb adományok), de majdnem kétszer ennyi, 3,9 milliárd forintot költött el (politikai tevékenység, eszközök, működés), a mínusz így 1,8 milliárd forint.

A párt 2020-ban még nyereséges volt, 3,8 milliárd forint pluszban zárt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×