eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella
Tűzoltók dolgoznak egy zalakarosi szállodánál 2021. augusztus 4-én. A szállodában teljes terjedelmében égett egy ötödik emeleti szoba, a tűz három másik szobát és a felettük lévő műfüves rekreációs területet is elérte. Senki nem sérült meg, de a hotelt kiürítették, hatvan embernek kellett elhagynia az épületet.
Nyitókép: MTI/Varga György

Tűzmegelőzési programot indít partnereivel a Magyar Tűzoltó Szövetség

Az akcióban az alapvető tűzmegelőzési ismeretekre hívják fel a figyelmet, és hétszáz füstjelzőt adnak át, illetve szerelnek fel az önkéntes tűzoltók bevonásával.

Országos tűzmegelőzési kampányt indít a Magyar Tűzoltó Szövetség, a Füstmentes.hu és a MABISZ együttműködésével - közölte a szövetség.

Az akcióban először országos, reprezentatív kutatással mérik fel a magyar lakosság tűzvédelmi ismereteit, hogy valóban a legfontosabb kérdéseket érintse az edukációs program.

Ezt követően hétszáz füstérzékelőt szerelnek fel lakóingatlanokban, és egy évig "követik" az eszközök működését; a tesztidőszak végén pedig összesítik és elemzik az eredményeket - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×