eur:
389.77
usd:
362.89
bux:
68124.44
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Már nincs remény: rábukkantak a legkisebb gyerek holttestére

Az amerikai Alabama állam partjainál megtalálták az egyik eltűnt gyermek holttestét. A négy gyermeket állítólag édesapjuk dobta a vízbe az egyik hídról.

A 37 éves apa, Lam Luong először gyermekei eltűnését jelentette be a rendőrségen, majd elismerte, hogy egy családi vita után a Dauphin-szigetre vezető hídról a tengerbe hajította négy gyermekét. Később vallomását visszavonta, és azt mondta, hogy gyermekeit két nő vitte el.

A helyi hatóságok - helikopterek és szonárral felszerelt hajók segítségével - 260 négyzetkilométernyi vízterületet kutattak át. Szombaton egy kacsavadász bukkant rá a mindössze négyhónapos Danny tetemére mintegy nyolc kilométernyire a hídtól.

Az egyéves Lindsey, a kétéves Hanna és a hároméves Ryan holttestét meg nem találták meg.

Lam Luong tinédzserként, 1984-ben érkezett Vietnamból az Egyesült Államokba, ahol rákhalászként dolgozott.

Huszonhárom éves, szintén ázsiai származású felesége zokogva tette fel a kérdést az újságírók előtt: miért nem inkább őt ölte meg a férfi a gyerekek helyett.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×